OVER ONS

Royal Eijkelkamp

Royal Eijkelkamp bestaat uit Eijkelkamp Soil & Water, Eijkelkamp SonicSampDrill, Eijkelkamp Academy, Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions, Eijkelkamp North America en de Eijkelkamp Foundation. Verschillende units met als bindende factor; de focus op bodem en water.

We bestaan dan al wel meer dan 100 jaar, maar we staan nog altijd met onze neus vooraan bij innovaties. Werken met een 3D metaal printer? Doen we. Kijken hoe we augmented reality kunnen toepassen bij onze sonische boormachines? Doen we. Kom dus werken bij Royal Eijkelkamp als jij net zo nieuwsgierig bent en open staat voor nieuwe ontwikkelingen als wij.

Royal Eijkelkamp - Giesbeek

Waar komt de naam vandaan?

Wij zijn een familiebedrijf. Inmiddels is de 4e generatie Eijkelkamp aan het roer binnen het bedrijf en daar zijn we trots op. Waarom? Directeur Huug Eijkelkamp omschrijft het als volgt: ‘Ik denk dat er meer passie en toewijding is in een familiebedrijf. Medewerkers zijn op een ander niveau betrokken. Royal Eijkelkamp heeft weinig hiërarchische lagen maar stimuleert de medewerkers juist om met nieuwe ideeën te komen.’

Wie doet wat

Eijkelkamp Soil & Water – Biedt wereldwijd oplossingen voor bodem- en wateronderzoek. Bekend geworden door de Edelman handboor is het productassortiment tegenwoordig uitgebreid tot meer dan 2.500 producten, onderverdeeld in grondboren en bodembemonsteringsapparatuur, laboratoriumapparatuur, sensors & monitoring, water(bodem)bemonsteringsapparatuur, mesttechnologie en veldmeetapparatuur. Lees meer.

Eijkelkamp SonicSampDrill – Ontwikkelt, produceert en verkoopt sonische boor- en bemonsteringsapparatuur. De apparatuur wordt ingezet bij milieukundige boringen, mijnbouw & mineraal exploratie, geotechnisch bemonsteren & testen en special foundations boren. Sonisch boren is snel, efficiënt en schoon. Lees meer.

Een boormachine van Eijkelkamp SonicSampDrill aan het werk in Nieuw-Zeeland.

Eijkelkamp GeoPoint Soil Solutions – Is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en onderhoud van hoogwaardige geotechnische meetapparatuur. Door een scherpe focus op kwaliteit en bovenal klantgerichtheid, is Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions marktleider voor sondeerinstrumenten in de Benelux en heeft het klanten over de hele wereld. Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions voert het meest uitgebreide pakket sondeerconussen in de markt en levert ook maatwerk conussen,  CPT software en onderdelen. Lees meer.

Eijkelkamp Academy – Is hét kenniscentrum van de Royal Eijkelkamp. De 3 pijlers van Eijkelkamp Academy zijn Training, Consultancy en Applied Research. Eijkelkamp Academy werkt daarbij nauw samen met Wageningen University, Van Hall Larenstein, IHE-UNESCO en Aeres Hogeschool. Lees meer.

Eijkelkamp North America – Is in 2015 als eerste buitenlandse vestiging van Royal Eijkelkamp opgericht. In Raleigh, North Carolina, bedient Eijkelkamp North America de Amerikaanse en Canadese markten. Lees meer.

Eijkelkamp Foundation – Is, ter ere van het 100-jarig bestaan van Royal Eijkelkamp, in 2011 opgericht. De stichting zet zich via project De Water Ondernemer in om 100.000 inwoners van Benin te voorzien van veilig drinkwater. Lees meer.

Een van de Water Access Points waar inwoners van Benin veilig drinkwater kunnen kopen.

Made in the Netherlands

Het verschil wordt letterlijk en figuurlijk in Nederland gemaakt. Want om te kunnen garanderen dat de klant alleen het beste van het beste krijgt, wordt alle Royal Eijkelkamp apparatuur in Nederland vervaardigd. Eijkelkamp Soil & Water, Eijkelkamp SonicSampDrill en Eijkelkamp GeoPoint SoilSolutions beschikken over een productie afdeling waar vakmensen dagelijks werken aan kwaliteitsproducten. Zoals de Edelman grondboor. We hebben een video gemaakt waarin je ziet hoe deze wereldberoemde boor gemaakt wordt.

Maatschappelijk betrokken

Door onze betrokkenheid bij talloze water gerelateerde projecten beseffen wij maar al te goed dat veilig water niet overal op de wereld vanzelfsprekend is. Daarom hebben we in 2011 de Eijkelkamp Foundation opgericht en zijn we momenteel in het Afrikaanse land Benin bezig om 100.000 inwoners te voorzien van veilig drinkwater. Lees meer.

Bedrijfswaarden

‘Hoogstaande, zakelijke ethiek. Iedereen geeft elkaar het goede voorbeeld, beginnend bij de Raad van Commissarissen en Directie. Vriendelijke, open en duidelijke communicatie gebaseerd op wederzijds respect en gericht op het streven naar concreet resultaat. In ons handelen beschouwen wij iedereen als klant, zowel in- als extern.’

Dit is een van de Bedrijfswaarden van Royal Eijkelkamp. Bekijk alle basisregels en belangrijke gebruiken binnen het bedrijf.

Momenteel hebben we19interessante mogelijkheden